Mitä Maatilamajoitus Saarinen tarjoaa matkailijalle?

Jos haluat lomailla maatilalla Pirkanmaan alueella, kannattaa harkita Punkalaitumella sijaitsevaa Maatilamajoitus Saarista! Kerromme tässä artikkelissa, miksi.

Majoitus Saarisilla

Tältä tilalta löytyy monenlaisia majoitusvaihtoehtoja. Voit jopa viettää yösi Navetassa, sinisessä, vihreässä tai keltaisessa kamarissa. Jos haluat majoittua isommalla porukalla, kannattaa harkita Saunatupaa, jossa pääsette näppärästi nukkumaan heti rentouttavien löylyjen ja saunassa vietetyn mukavan pesuhetken jälkeen. Tällä tilalla on mahdollista leiriytyä myös tilan pihapiiriin.

Navetassa yöpyminen saattaa ensin kuulostaa perin erikoiselta vaihtoehdolta, etenkin, jos olet paljasjalkainen kaupunkilainen ja vasta totuttelet ajatukseen lomasta maaseudun rauhassa. Tähän majoitusvaihtoehtoon kannattaa kuitenkin suhtautua avoimin mielin, sillä Navetan Vintiltä löytyy viihtyisiä, erivärisiä kamareita ja keittiö, joissa loma alkaa mukavissa merkeissä. Vintiltä löytyy jopa telkkari ja lokoisa sohva!

Saunatupaan mahtuu kerralla neljä henkilöä. Tässä majoitusvaihtoehdossa nukutaan kodikkaasti siskonpetillä tuvan parvella. Tuvasta löytyy puusauna, minikeittiö ja tv. Tilojen WC sijaitsee Navetassa, jonne ei ole Saunatuvasta pitkä matka.

Navettaan mahtuu majoittumaan kahdeksan henkilön porukassa. Majoittuminen maksaa 70 euroa vuorokausi yhdeltä henkilöltä, 90 euroa vuorokausi kahdelta henkilöltä ja 120 euroa vuorokausia kolmelta henkilöltä. Saunatupaan mahtuu majoittumaan neljän hengen porukalla ja sen hinta on 150 euroa per vuorokausi. Pihaleirintä maksaa tilalla 30 euroa per vuorokausi per asuntoauto tai vastaava.

Muita palveluita Saarisilla

Aamiainen maksaa Saarisilla 10 euroa per henkilö ja savusauna 430 euroa per kerta. Savusaunaa kannattaa ehdottomasti kokeilla ja vaikka sen hinta saattaakin aluksi tuntua korkealta, ei hinta lopulta jää kovin pahaksi, jos mukana on isompi porukka. Saunaan mahtuu nimittäin kerralla jopa 20 saunojaa ja saunassa saa viettää halutessaan useita tunteja välillä uimaan pulahtaen. Näin tälle rentouttavalle saunahetkelle ei lopulta jää kovinkaan suurta hintalappua ja rahalle saa vastinetta. Tilan savusauna sijaitsee omassa yksinäisyydessään ja rauhassaan Kotolammen kauniilla rannalla metsän suojassa. Sauna on oivallinen paikka tarinoida ja viettää laatuaikaa vaikkapa perheen tai työporukan kesken. Siellä on mahdollista myös syödä tai nauttia saunakahveista. Halutessaan saunatuvassa on mahdollista myös yöpyä, mikä on romanttinen tilaisuus esimerkiksi hääpareille.