Ylä-Tuuhosen maatilan majoitus- ja ruokailuvaihtoehdot

Ylä-Tuuhosen maatila on oivallinen matkakohde sinulle, joka haluat vetäytyä maaseudun rauhaan nauttimaan menneiden aikojen talonpoikaistunnelmasta! Tutustu tämän artikkelin kautta maatilan majoitus- ja ruokailuvaihtoehtoihin ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto!

Majoitus

Majoitut tilalla talonpoikaistyyliin! Tilan rakennusten kunnostamisessa ja kalustamisessa on vaalittu perinteitä ja käytetty luonnonmateriaaleja. Tämän ansiosta tilat ovat erityisen hengittäviä ja huokuvat menneiden aikojen tunnelmaa.

Edullisimmillaan majoitus on majoittuessasi kahden henkilön pieneen aittakamariin. Majoitus maksaa tällöin 60 euroa kahdelta henkilöltä. Voit majoittua myös Eetula-nimiseen vierastaloon, josta löytyy kolme makuuhuonetta sekä yhteiset jaetut tilat tai kaksikerroksiseen Makasiini-aittaan, jonne mahtuu 2-5 henkilöä. Kesäisin romanttisin vaihtoehto ovat aittarivistä löytyvät aittakamarit sekä Rätti ja Ryysy -nimiset vaateaitat, jotka sijaitsevat tilaa vastapäätä kylätien varrella. Rättiin ja Ryysyyn voi majoittua kerralla 1-5 henkilöä. Aittojen keittiö sekä kylpyhuoneet sijaitsevat Saunatuvassa.

Lapset saavat majoittumisesta tietyissä tapauksissa alennusta majoittuessaan tilalla aikuisten kanssa. 4-11-vuotiaat voivat saada 50% alennuksen aikuisten hinnasta ja 2-3-vuotiaat 75% alennukset. Alle 2-vuotiaiden majoittuminen on ilmaista, mutta jos lapsi tarvitsee pinna- tai lastensängyn, veloitetaan tästä 10 euron sänky- ja lakanamaksu. Lisäsänkytarpeesta tulee ilmoittaa jo varauksen teon yhteydessä!

Myös lemmikkieläimet toivotetaan tilalla tervetulleiksi Rättiin, Ryysyyn, Lihaan, Köökkiin ja Makasiiniin. Lemmikkien majoittumisesta veloitetaan 10 euroa per eläin ja lemmikistä tulee ilmoittaa jo varauksen teon yhteydessä.

Ruokailu

Tilalla arvostetaan perinteistä ja hyvää kotiruokaa. Ateriat valmistetaan pitkälti tilan omista sekä lähiseudulta hankituista raaka-aineista. Osa ruokatarvikkeista on luomulaatua. Tilan ruokailut järjestetään Ylä-Tuuhosen maatilan päärakennuksessa noutopöytäperiaatteella. Aamiaisella nautitaan esimerkiksi tilan omasta luomuviljasta valmistettua kaurapuuroa, kotitekoisia leipiä, kotimehua sekä metsä- ja puutarhamarjoista valmistettua kiisseliä. Ei siis mikään ihme, jos vesi ehti jo nousta kielellesi!

Aamiainen maksaa 10 euroa per henkilö ja päivällinen 22 euroa per henkilö. Myös ruokailuista on mahdollista saada lapsialennusta. Erikoisruokavaliot on mahdollista huomioida, kunhan niistä ilmoitetaan etukäteen. Otathan huomioon, että tilan ruokailut on varattava etukäteen ja että aamiaisaikataulusta sovitaan asiakkaiden kanssa tapauskohtaisesta. Päivällinen tarjoillaan tilalla noin kello 18. Päivälliskutsu ilmoitetaan tilan vanhalla vellikellolla.